Patiënt worden

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de praktijk. Als u patiënt wil worden bij ons, kunt u dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0348 56 1335.
Patiënt worden

Wijzigingen doorgeven

Het is belangrijk dat wij op de hoogte zijn van de juiste gegevens, zoals adres, burgerservicenummer en polisnummer, maar ook veranderingen in uw gezondheid zijn bij ons van belang!
Mocht hier iets aan veranderen, geef dit dan aan ons door.

Klachtregeling

Wij doen ons uiterste best hoogwaardige zorg te bieden met service op hoog niveau. Heeft u desondanks toch een klacht of opmerking? Laat ons weten, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. Mochten we er onverhoopt samen niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met het Tandheekundig Informatie Punt (TIP) van het KNMT. Zie KNMT.nl of neem contact op via 0900-2025012.

Financieel

Wanneer u bij ons in de praktijk bent geweest, voor een controle of behandeling, ontvangt u een nota via Infomedics. Mocht u vragen hebben over een nota, neemt u dan alstublieft contact op met Infomedics op Tel nr 036-2031900.

Soms wordt een nota rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar, u krijgt dan een nota van het (rest)bedrag dat overblijft, na vergoeding.

Tarieven

We houden de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA) aan. Als u een aanvullende tandartsverzekering hebt wordt er mogelijk een deel van de behandeling vergoed. We kunnen altijd een kostenopgave voor u maken.