0348 - 56 1335
info@praktijkdevest.nl

Behandelingen

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren. Dit doen wij in samenwerking met onze mondhygiënisten en preventieassistenten.

Kleine ingrepen bespreken wij direct met u en de behandeling kan veelal op korte termijn uitgevoerd worden.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, zullen wij een vervolgbehandeling met u bespreken. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u vooraf zo goed mogelijk over de kosten. U ontvangt van ons dan een begroting op papier of digitaal.

Wanneer u een afspraak maakt voor de behandeling, betekent dit voor ons dat u akkoord bent met de kosten. 

Wij voeren de reguliere tandheelkundige behandelingen zoals het vullen van gaatjes, het vervaardigen van facings/kronen of bruggen en wortelkanaalbehandelingen.

Onze behandelingen

Gaatjes

Een gaatje begint met de ontkalking van het glazuur. In deze fase is het nog mogelijk om het proces om te keren met gerichte tips en adviezen voor mondhygiëne en het toedienen van fluoride.

Lees meer

Implantologie

Implantaten worden gemaakt van een lichaamsvriendelijk materiaal zoals titanium. Soms zijn ze voorzien van een keramische laag. Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese.

Lees meer

Kaakklemmen en tandenknarsen

Bij tandenknarsen schuiven tanden en kiezen krachtig over elkaar. Kaakklemmen is het  stevig op elkaar klemmen van tanden en kiezen, vaak zonder dat iemand er zelf erg in heeft.

Lees meer

Kronen & bruggen

Een kroon is een kapje van (metaal)porselein dat over een tand of kies geplaatst wordt met behulp van een speciaal cement.

Lees meer

Prothese (kunstgebit) & frame

Als u geen tanden en kiezen meer heeft, zal er een volledige prothese (kunstgebit) aangemeten moeten worden. Een prothese bestaat uit een basis van roze kunststof en porseleinen/kunststof tanden en kiezen.

Lees meer

Wortelkanaalbehandeling

Als u kiespijn heeft door een wortel- of wortelpuntontsteking is er een wortelkanaalbehandeling nodig.

Lees meer

Kroon in 1 dag

Kroon in 1 dag bij tandartspraktijk de Vest in Oudewater

Lees meer

Mondhygiëne

U kunt bij ons terecht voor een behandeling door een van onze mondhygiënisten.

Lees meer

Op zoek naar een tandarts in het groene hart?

Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de praktijk. Als u patiënt wil worden bij ons, kunt u dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer: 0348 - 56 13 35 of via de button hiernaast.

Schrijf je in