0348 - 56 1335
info@praktijkdevest.nl

Onze praktijk

Tandartsenpraktijk de Vest is gevestigd in een karakteristiek pand aan de rand van het mooie Oudewater.  Ons team bestaat uit zeer gedreven zorgprofessionals en staat voor u klaar om u de beste reguliere tandheelkundige zorg te verlenen. U bent bij ons van harte welkom voor een periodieke controle en tandheelkundige behandelingen.

Maak kennis met ons team

Historie

Tandartspraktijk De Vest is sinds 1950 gevestigd op de IJsselvere, een pand uit 1872 wat voorheen een hotel-restaurant was.

Tandarts Jansen was onze voorganger, de oudste patiënten zullen dit nog weten. Vanaf de 2de wereldoorlog tot aan 1950 had hij zijn praktijk boven Restaurant Joia. Hij werkte met 1 behandelkamer en 1 assistente 6 dagen in de week, dit deed iedereen zo’n 70 jaar geleden. Het werk wat nu meerdere tandartsen in deze regio doen, deed hij in zijn eentje. Die tijd is wel veranderd, het werk daarentegen ook…

 Eind 1978 heeft Tandarts Jansen de praktijk overgedragen aan echtpaar Tandarts L.W. de Bruyn & J.J.A.G. de Bruyn – Rombouts. Zij zijn begonnen met 2 behandelkamers. Na 35 jaar, heeft dochter Tandarts L.D. de Bruyn – Kho de praktijk overgenomen. Na dit een aantal jaren alleen gerund te hebben is sinds 2022 studievriendin Tandarts H.R. Harink in de maatschap opgenomen.

In onze praktijk zijn 3 tandartsen en 2 mondhygiënisten werkzaam. De praktijk levert tandheelkunde in allerlei aspecten.

Patiëntvriendelijkheid staat op de voorgrond. We zijn flexibel doordat we 2 avonden geopend zijn, voor spoedbehandelingen wordt dagelijks tijd vrij gehouden. We denken graag met u mee.

Openingstijden, contact & route

Uiteraard bent u van harte welkom. Wij verwijzen u graag naar onze contactopagina met openingstijden en adres van onze tandartsenpraktijk

Contact & openingstijden