0348 - 56 1335
info@praktijkdevest.nl

Onze praktijk

Tandartsenpraktijk de Vest is gevestigd in een karakteristiek pand aan de rand van het mooie Oudewater.  Ons team bestaat uit zeer gedreven zorgprofessionals en staat voor u klaar om u de beste reguliere tandheelkundige zorg te verlenen. U bent bij ons van harte welkom voor een periodieke controle en tandheelkundige behandelingen.

praktijk.jpg

Maak kennis met ons team

KNMT Praktijkvisitatie: werken aan goede mondzorg

In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT), de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen. 

Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen de praktijk onder de loep. Ze kijken naar: 

  • of de praktijk de zaken goed organiseert;
  • of de praktijk wet- en regelgeving naleeft;
  • of de patiënt zorg krijgt volgens kwaliteitsnormen.

Na afloop van een visitatie ontvangt een praktijk een rapport met een evaluatie en aanbevelingen.  Met het rapport in de hand kan een praktijk verder werken aan het verbeteren van de door hen geboden kwaliteit. Bezoekt u een praktijk met het visitatielogo van de KNMT dan weet u dus zeker dat u bij een praktijk bent waar kwaliteit voorop staat!

De praktijk ontvangt ook een certificaat van deelname aan visitatie. Op dit certificaat staat de datum van de visitatie vermeld en welke tandartsen en hebben deelgenomen.

KNMT gevisiteerd.jpg

Historie

Tandartspraktijk De Vest is sinds 1950 gevestigd op de IJsselvere, een pand uit 1872 wat voorheen een hotel-restaurant was.

Tandarts Jansen was onze voorganger, de oudste patiënten zullen dit nog weten. Vanaf de 2de wereldoorlog tot aan 1950 had hij zijn praktijk boven Restaurant Joia. Hij werkte met 1 behandelkamer en 1 assistente 6 dagen in de week, dit deed iedereen zo’n 70 jaar geleden. Het werk wat nu meerdere tandartsen in deze regio doen, deed hij in zijn eentje. Die tijd is wel veranderd, het werk daarentegen ook…

 Eind 1978 heeft Tandarts Jansen de praktijk overgedragen aan echtpaar Tandarts L.W. de Bruyn & J.J.A.G. de Bruyn – Rombouts. Zij zijn begonnen met 2 behandelkamers. Na 35 jaar, heeft dochter Tandarts L.D. de Bruyn – Kho de praktijk overgenomen. Na dit een aantal jaren alleen gerund te hebben is sinds 2022 studievriendin Tandarts H.R. Harink in de maatschap opgenomen.

In onze praktijk zijn 3 tandartsen en 2 mondhygiënisten werkzaam. De praktijk levert tandheelkunde in allerlei aspecten.

Patiëntvriendelijkheid staat op de voorgrond. We zijn flexibel doordat we 2 avonden geopend zijn, voor spoedbehandelingen wordt dagelijks tijd vrij gehouden. We denken graag met u mee.

Openingstijden, contact & route

Uiteraard bent u van harte welkom. Wij verwijzen u graag naar onze contactopagina met openingstijden en adres van onze tandartsenpraktijk

Contact & openingstijden